Welcome (GR)

Καλώς ορίσατε!

Συγχαρητήρια για την εγγραφή σας στο Saint Thomas Polytechnic στη Σιγκαπούρη! Είμαστε υπερήφανοι που σας καλωσορίζουμε στην ναυτιλιακή οικογένεια μας. Η σχολή και το προσωπικό μας προσβλέπουν να συνεργαστούν μαζί σας. Μας ενδιαφέρει η επιτυχία σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε όλο το πρόγραμμά σας. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα καλωσορίσματος από τον Πρόεδρό μας όταν ξεκινήσετε την πρώτη σας ενότητα.
Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά στοιχεία στη λίστα υποχρεώσεων πριν από την πρώτη ημέρα των μαθημάτων σας, οπότε παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις σημαντικές πληροφορίες αυτού του μηνύματος.

 

Αρχείο σπουδαστών

Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας, πρέπει να υποβάλετε τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. πτυχίο Bachelor ή άλλο πτυχίο, σύντομο βιογραφικό σημείωμα) για το αρχείο σπουδαστών μας, ώστε να είστε έτοιμοι για το εκπαιδευτικό σας ταξίδι! Εάν έχετε ήδη υποβάλει τα προαναφερθέντα έγγραφα κατά τη διάρκεια της αίτησής σας, παρακαλούμε να προχωρήσετε στα παρακάτω σημεία του παρόντος μηνύματος.

 

Δίδακτρα

Προκειμένου να σας δοθεί πρόσβαση στο ηλεκτρονικό περιβάλλον μάθησης, θα πρέπει να εκπληρώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις του επιλεγμένου προγράμματος εντός 4 ημερών από την αίτησή σας. Η κατάθεση των διδάκτρων γίνεται στους ακόλουθους τρόπους:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

  • Για φοιτητές από την Ασία: Development Bank of Singapore-DBS 0008002804029022 (Swift: DBSSSGSG)
  • Για φοιτητές στην ΕΕ: Τράπεζα Κύπρου CY97 0020 0195 0000 3570 2123 8479 (Swift: BCYPCY2N).

Μετά από επικοινωνία με τους καθηγητές ή το διοικητικό προσωπικό, μπορείτε να ζητήσετε τραπεζικό λογαριασμό κοντά στον τόπο διαμονής σας που να σας εξυπηρετεί περισσότερο.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Visa ή Mastercard:

Η πληρωμή αφορά καταβολή με δόσεις των 500 ευρώ. Πατήστε το κουμπί Pay Now για να μεταφερθείτε ασφαλώς στην σελίδα της PayPal

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να χορηγηθεί αναβολή πληρωμής για τις πρώτες 15 ημέρες μετά την έναρξη κάθε ενότητας.

Ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης

Το Moodle είναι το ηλεκτρονικό μαθησιακό περιβάλλον είτε σπουδάζετε στη Σιγκαπούρη είτε στο εξωτερικό. Αυτό είναι ένας κόμβος για να έχετε πρόσβαση στις ενότητες διδασκαλίας και εκμάθησης για όλους σας:
1. μαθήματα
2. σημειώσεις διαλέξεων
3. σημειώσεις εξωτερικής μάθησης
4. ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και γραπτές αξιολογήσεις
5. ηλεκτρονικές δραστηριότητες μάθησης
6. υποβολές εργασιών

Σύνδεση:
• Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Moodle απευθείας στο https://maritime.moodlecloud.com
• Το μόνο που θα χρειαστεί για να συνδεθείτε είναι το πρώτο μέρος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως username και τον αριθμό τηλεφώνου σας ως password. Για παράδειγμα, εάν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο είναι john92@home.com τότε το όνομα χρήστη σας είναι john92. Ο κωδικός πρόσβασής σας είναι τα τελευταία 10 ψηφία του αριθμού του τηλεφώνου σας (π.χ. 6594842310)
• Αφού συνδεθείτε στο Moodle για πρώτη φορά, θα πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε την πολιτική MoodleCloud & Cookies και να κάνετε κλικ στο Next στο κάτω μέρος της σελίδας.
• Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα του Moodle. Τα μαθήματά σας εμφανίζονται κάτω από το Home Site. Κάντε κλικ στο όνομα του μαθήματος για να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των διαλέξεων που θα είναι διαθέσιμες στις προκαθορισμένες ημερομηνίες (την 1η, 8η, 15η και 22η μέρα κάθε μήνα).

Γρήγοροι σύνδεσμοι (links) εν συντομία:
• Βαθμοί: Αφού διορθωθεί η εργασία σας, θα μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες σας.
• Ημερολόγιο: βρείτε οποιεσδήποτε προθεσμίες ή σημαντικές ημερομηνίες για την ενότητα σας.
• Συμμετέχοντες: βρείτε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συμφοιτητών σας, του προσωπικού διδασκαλίας και διοίκησης.

Οι δραστηριότητες εν συντομία:
• Αναθέσεις: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί για να υποβάλετε την εργασία σας. Όταν έχει οριστεί μια ανάθεση για την διδακτική ενότητα, οι καθηγητές σας θα δημιουργήσουν ένα ‘πλαίσιο υποβολής’ (submission) στο Moodle. Θα μπορείτε να ανεβάσετε, να ονομάσετε και να υποβάλετε αρχεία εργασιών εδώ. Τα πλαίσια υποβολής θα έχουν σχετική προθεσμία που θα εμφανιστεί στο ημερολόγιό σας.
• Πόροι: εδώ θα βρείτε την απαραίτητη ανάγνωση, κουίζ συνδέσεων, άρθρα περιοδικών και σημειώσεις διαλέξεων.

Αποσύνδεση:
• Για να αποσυνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση από το αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

Οδηγός σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών σας δημοσιεύεται στο Moodle και συνιστάται να αρχίσετε να ελέγχετε το λογαριασμό Moodle μόλις αποκτήσετε πρόσβαση, ώστε να γνωρίζετε τις μελλοντικές εργασίες και την ανάγνωση που πρέπει να ολοκληρωθούν.

 

Βιβλιογραφικές αναφορές

Η μέθοδος Χάρβαρντ είναι η απαιτούμενη μορφή για την γραφή εργασιών. Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τη χρήση της μεθόδου βιβλιογραφικής αναφοράς ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: https://www.library.hbs.edu/content/download/49322/786369/version/2/file/HBS_Citation_Guide

 

Σας ενθαρρύνουμε να μας επισκεφθείτε, να επικοινωνήσετε με τους φοιτητές και να δείτε τις ευκαιρίες, τις δραστηριότητες και τις εγκαταστάσεις που προσφέρει η Σιγκαπούρη. Το St Thomas Polytechninc είναι κάτι περισσότερο από ένα θεσμικό όργανο – είναι μια κοινότητα, μια κοινότητα υπό την ηγεσία αφοσιωμένων καθηγητών και του προσωπικού μας που είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να επιτύχετε τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας.

 

Με εκτίμηση,
Η Γραμματεία

St. Thomas Polytechnic
16 Raffles Quay, #41-07, Hong Leong Building,
Singapore 048581